Een loodgieter gezocht in Rijswijk (Zuid-Holland)|Rijswijk ?
0 recensies

Vanaf €55.00 per uur incl.btw

Hier bestel je online een locale loodgieter

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal iDeal

Betaal achteraf met iDeal of overschrijving


Een loodgieter voor al jouw klussen

Een verstopping of lekkage in huis? Geen nood. Dit probleem moet snel worden opgelost. Wat doet een loodgieter? Deze vakman kan je helpen met van alles. Is het toilet verstopt? Loodgieters lossen dit op. Zij weten elke verstopplek in huis te vinden. Leidingwerk is een fluitje van een cent. Een loodgieter doet verstoppingen en lekkages opsporen en verhelpen, storingen fiksen, het oplossen van riool verstopping, sanibroyeurs, ontstoppen, dakgoten repareren, kranen en sanitair plaatsen. Ook CV ketel onderhoud, storing of andere problemen met de centrale verwarming. Is geen probleem voor deze vakman.

Populaire loodgieter klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de loodgieter van 070-diensten

De loodgieter van 070-diensten werden beoordeeld als van 5 sterren met meer dan 0 recensies

Bij 070-diensten.nl staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle loodgieter klussen op een rijtje

Loodgieter uit Rijswijk (Zuid-Holland)|Rijswijk Ook andere klussen zoals een kraan vervangen, radiator of gasfornuis plaatsen of leidingen vervangen is het werk voor onze

Wat kost een loodgieter We zoeken allemaal naar de juiste prijs kwaliteit verhouding, wat mag iets kosten? Als je een vakman zoekt, zit je bij Diensten goed. Wij hebben voor elk kengetal een dienstenpagina. Zo zijn er loodgieters in Amsterdam, (020-diensten.nl) Rotterdam (010-diensten.nl) enz.. Elke stad of plaats in Nederland heeft zijn diensten pagina. Door een loodgieter uit jouw regio te kiezen, bespaar je op voorrijkosten, die doorgaans zo’n 20 euro óf meer bedragen. Onze loodgieter hoeft ook geen percentage af te dragen aan ons dit bespaart al gauw tussen de 15% a 20% op het totaal bedrag . Natuurlijk is het uurloon van een loodgieter afhankelijk van het soort klus wat verricht moet worden. Je vind de klussen inclusief bijbehorende prijzen terug in het overzicht. Staat jouw klusprobleem er niet tussen? Boek dan een loodgieter per uur en vul de klusomschrijving in het opmerkingenveld. Na de klusaanvraag heb je direct contact met de loodgieter. Vraag gerust om een indicatie over de kosten van jouw klus. Bij grote klussen, zoals een badkamer verbouwen kan er een offerte worden aangevraagd .