Een timmerman gezocht in Den Haag ?
0 recensies

Vanaf €44.00 per uur incl.btw

Hier bestel je online een locale timmerman

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal iDeal

Betaal achteraf met iDeal of overschrijving


Een timmerman voor al jouw klussen

De timmerman helpt je snel met je timmerklus. Of het nu gaat om een kast op maat maken of het plaatsen van een wandje. De timmerman uit u regio help graag. Timmerman / timmervrouw is een eeuwenoud beroep. Eigenlijk bestaat het al zolang als dat er met hout gewerkt wordt. De meeste Nederlandse steden hadden vroeger een stadstimmerman of schrijnwerker in dienst die hielp bij alles wat gebouwd, ontworpen en gerestaureerd moest worden. De scheepswerven hadden veel timmermannen in dienst.
.
Nu is de timmerman veel betrokken bij klussen in en om het huis. Het plaatsen van wanden, het inkorten of afhangen van deuren., het plaatsen kozijnen. Maar ook maatwerk zoals kasten maken in slaapkamers.
.
Onze dienst werkt alleen met timmermannen en timmervrouwen samen die ervaring hebben. . Wij willen dat onze klanten tevreden terugkijken op een klus die klaar is.
.
De timmermannen die aangesloten zijn bij onze dienst en de klus willen doen hebben een vakopleiding gevolgd waarbij ze vooral leren in de praktijk. De vakmannen en vakvrouwen werken voor een aannemer, woonstichting of een interieurbedrijf maar komen ook graag bij u thuis. Er zijn ook specialisten, zij hebben zich gespecialiseerd in bijvoorbeeld het maken van: meubels.
.
Een timmerman zijn werk bestaat voor het grootste gedeelte uit werken met hout,zagen, schaven, en het timmerwerk. Restaureren en opknappen van kozijnen is een echte klus voor de timmerman/vrouw. Een timmerman/vrouw is er voor de kleine en grote houtklussen.
.
Als je iemand wilt huren, wil je het liefste de beste hebben en uit je regio. Wij kunnen helpen om de juiste timmerman of timmervrouw te vinden.

Populaire timmerman klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de timmerman van 070-diensten

De timmerman van 070-diensten werden beoordeeld als van 5 sterren met meer dan 0 recensies

Bij 070-diensten.nl staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle timmerman klussen op een rijtje

Timmerman uit Den Haag helpt u snel en goed.