waterleiding lekt door een loodgieter in Den Haag ?
0 recensies

U begrijpt de mogelijke schade die kan ontstaan doordat een waterleiding lekt. Maar het voorkomen van deze mogelijke waterschade is niet altijd simpel, vooral voor eigenaar van het huis zonder kennis van loodgieter werkzaamheden. De meeste lekkages ontstaan door verschillende oorzaken. Weten wanneer er een loodgieter moet komen.

Vanaf €52.00 per uur incl.btw

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

BetaaliDeal

Betaal achteraf met iDeal of overschrijving

Recensies van klanten over de waterleiding lekt van 070-diensten

De waterleiding lekt van 070-diensten werden beoordeeld als van 5 sterren met meer dan 0 recensies

Onze waterleiding lekt

Een lekkage aan een waterleiding kan veel schade veroorzaken. Op een waterleiding staat altijd druk”. Er stoomt dus constantewater door en hiermee dus de lekkage ook constant is. Doordat de waterleiding drukhoudend is zal alles rondom de bron van de lekkage verzadigen met vocht en zal er al snel veel schade zichtbaar zijn. Door deze grote verzadiging is de bron al snel niet meer te lokaliseren en is een loodgieter noodzakelijk.

Lekkende knelkoppeling of soldeerkoppeling
Het kan voorkomende dat een koppeling gaat lekken. Bij knelkoppelingen is het vaak snel opgelost door de koppeling nogmaals strak aan de draaien. Bij soldeerkoppeling kunt u op de plek van de lekkage extra soldeer aanbrengen en kijken of hiermee het probleem is verholpen. Dus als uw knelkoppeling lekt: Aandraaien, of misschien nieuw materialen aanschaffen bij de lokale bouwmarkt.